Maak een afspraak

MVGM Transacties
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
2-11-2018

Maatschap Rischen & Nijhuis huurt kantoorruimte in de Boompjes 545 te Rotterdam

Lees meer
1-11-2018

Move-Up B.V. huurt ca. 80 m² bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 35 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

MVGM Bedrijfshuisvesting

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Bovendien wordt u altijd begeleid door uw ‘eigen’ MVGM bedrijfsmakelaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel op uw wensen worden ingespeeld. Ook als die in de loop van tijd veranderen.

Persoonlijke strategie
Om er zeker van te zijn dat vakkennis en marketing bij elkaar komen wordt er gewerkt met een inzichtelijke strategie. Door middel van een stappenplan geeft uw makelaar exact aan wat u van hem of haar kunt en mag verwachten. Met deze werkwijze wordt de benadering van de markt, het vinden van een passende doelgroep en het ontwerp van de bijbehorende middelen gewaarborgd.

Optimale exposure
MVGM Bedrijfshuisvesting is de enige landelijke bedrijfsmakelaar die, naast haar eigen website standaard op Funda in Business en Realnext adverteert. Hierdoor zijn opdrachtgevers zeker van het meest optimale bereik binnen de markt voor commercieel vastgoed.

Gewaarborgde kwaliteit
Kwaliteit in dienstverlening is een subjectief begrip. Voor MVGM Bedrijfshuisvesting betekent dit dat haar bedrijfsmakelaars snel en zorgvuldig een passend antwoord proberen te vinden op uw vraag. Dat zij dit op een professionele manier doet, spreekt voor zich. Maar de onderstaande opsomming maakt het begrip ’kwaliteit’ wellicht wel iets concreter:

- Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn gemiddeld meer dan 5 jaar in dienst
- Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn gecertificeerd
- Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting worden continue (bij)geschoold
- Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn NVM-Business lid
- Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn RICS geaccrediteerd

‘Regulated by RICS’

RICS, wereldwijd een begrip voor professionaliteit in vastgoed, heeft zijn Europese activiteiten op het gebied van de regulering van bedrijven sinds de introductie in november 2010 met succes uitgebreid. Meer dan 120 bedrijven in Continentaal Europa zijn nu ‘Regulated by RICS’. De aanduiding ‘Regulated by RICS’ bevestigt dat een bedrijf een strikte gedragscode hanteert en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft. Gereguleerde bedrijven worden gecontroleerd door een van de toonaangevende regelgevende instanties ter wereld – en laten zo zien dat ze een strikte gedragscode onderschrijven en de hoogste professionele en ethische normen naleven.

Het reguleren van bedrijven leidt tot meer bescherming voor het publiek, doordat van bedrijven wordt verlangd dat ze op alle klachten ingaan en zorgen voor een adequate verzekering tegen schade bij financieel verlies en/of professioneel plichtsverzuim.

Bedrijven op het Europese vasteland kunnen zich op vrijwillige basis voor het keurmerk ‘Regulated by RICS’ aanmelden. Om in aanmerking te komen voor regulering door de RICS, moet ten minste 50% van de directie RICS-lid zijn. 

 

eBrochure MVGM Bedrijfshuisvesting

eBrochure MVGM Bedrijfshuisvesting (English)

eBrochure MVGM Bedrijfshuisvesting (Deutsch)

 

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png