Maak een afspraak

MVGM Transacties
17-9-2018

Natec Sunergy BV huurt 3.939 m² bedrijfsruimte met 420 m² kantoorruimte aan de Graaf van Solmsweg 50T te ‘s-Hertogenbosc

Lees meer
12-9-2018

SKF verhuist naar Houten

Lees meer
12-9-2018

Jumper huurt 1.626 m² winkelruimte en 20 parkeerplaatsen in Amersfoort

Lees meer
26-7-2018

De heer J.C.N. van der Zwaan koopt ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte in Moordrecht.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

Verhuur en verkoop

MVGM is u graag van dienst bij verhuur en aanhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu om kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte gaat: onze specialisten zijn u graag van dienst. Met onze uitgebreide ervaring op gebied van waardebepaling kunnen wij u uitstekend adviseren over een te vragen of te betalen huurprijs. We treden hierbij zowel op voor huurders in de aanhuursfeer als voor verhuurders, bij verhuur. Hoewel het laatste onze grootste activiteit is bij MVGM Bedrijfshuisvesting, speelt het onderdeel aanhuur en tenant representation een steeds grotere rol in onze dienstverlening.

Door de landelijke dekking en regionale spreiding van onze kantoren, is MVGM in contact met alle grote landelijke spelers op de huurders en verhuurders markt, maar ook op lokaal niveau goed ingeburgerd. MVGM is daardoor de lokale makelaar met kennis van zaken wat er zowel lokaal, regionaal, landelijk als internationaal speelt. Dit op gebied van prijsontwikkeling, maar uiteraard ook op gebied van trends en ontwikkelingen. We kunnen u adviseren over welke stappen u zou kunnen ondernemen om uw onroerend goed beter aan de markt te kunnen brengen. Huurders aan de andere hand vertegenwoordigen we en begeleiden we onder andere bij het maken van een juiste locatiekeuze, het besparen van huisvestingslasten en het maken van een programma van eisen.

Onze dienstverlening gaat natuurlijk nog veel verder. Maar daarover informeren we u heel graag in een persoonlijk gesprek!

Mocht u niet van alle onze full service diensten gebruik willen maken, maar een specifieke ondersteuning wensen bij de aanhuur of verhuur, zijn we u daarbij ook graag van dienst. Dat kan middels onze deeldiensten of we maken voor u dienstverlening op maat.

Mocht u zelf uw bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte verhuurd hebben en op zoek zijn naar de juiste huurovereenkomsten, kunt u deze hier downloaden. Uiteraard is ook het opmaken van een huurovereenkomst iets wat u zorgvuldig moet doen en waarbij expertise vereist is. Er zijn weinig overeenkomsten die voor zoveel discussie zorgen achteraf als de huurovereenkomst. Het belang dat deze zorgvuldig en duidelijk wordt opgemaakt is groot indien op later tijdstip verschil van mening tussen verhuurder en huurder ontstaat. Wij bieden u de standaard overeenkomst, maar we zijn u bij het opstellen natuurlijk nog veel liever van dienst.

Huurovereenkomst kantoorruimte
Algemene bepalingen kantoorruimte
Huurovereenkomst winkelruimte
Algemene bepalingen winkelruimte

 

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png