Maak een afspraak

MVGM Transacties
17-9-2018

Natec Sunergy BV huurt 3.939 m² bedrijfsruimte met 420 m² kantoorruimte aan de Graaf van Solmsweg 50T te ‘s-Hertogenbosc

Lees meer
12-9-2018

SKF verhuist naar Houten

Lees meer
12-9-2018

Jumper huurt 1.626 m² winkelruimte en 20 parkeerplaatsen in Amersfoort

Lees meer
26-7-2018

De heer J.C.N. van der Zwaan koopt ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte in Moordrecht.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

MVGM Vastgoedtaxaties

Taxeren is meer dan ‘even een waarde bepalen’ en zeker niet iets wat een bedrijfsmakelaar er ‘even’ bij kan doen. Binnen de vastgoedbranche spelen taxaties een steeds belangrijkere rol. Taxaties zijn voor MVGM door jarenlange ervaring zelfs een expertisegebied geworden. Hierdoor mag MVGM Vastgoedtaxaties zich rekenen tot de meest toonaangevende spelers op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Landelijke database
Doordat de MVGM taxateurs al vele jaren landelijk werken hebben zij naast een schat aan ervaring ook een relevante database opgebouwd. Op basis van kennis en de database zijn eigen specifieke rekenmodellen ontwikkeld. Deze rekenmodellen zijn de basis voor transparante en inzichtelijke taxatierapporten. De rekenmodellen en database worden continue bijgewerkt en getoetst op basis van actuele marktontwikkelingen. Met deze rekenmodellen en databasegegevens is MVGM Vastgoedtaxaties uw vastgoedprofessional.

Specialistische taxaties
MVGM Vastgoedtaxaties verzorgt voor uiteenlopende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan taxaties van kantoren, winkels, bedrijfsruimten of bijzondere objecten, leeg of in gebruik. Grootschalige woningcomplexen, nieuwbouw- of herontwikkelingsprojecten en (gezondheids)zorg kennen zelfs hun eigen specialistische taxateurs. Dit geldt ook voor exploitatiegebonden onroerend goed, zoals horeca, leisure en brandstofverkooppunten. MVGM Vastgoedtaxaties waardeert landelijke vastgoedportefeuilles, verzorgt taxaties ten behoeve van financieringen, de ROZ-IPD, de Aedex, in het kader van de WOZ of voor onteigeningen. Voor al dit onroerend goed heeft MVGM Vastgoedtaxaties specialisten in huis.

Uitstekende referenties
Naast de vele MKB-ers en landelijke ondernemingen werkt MVGM Vastgoedtaxaties voor de meeste institutionele beleggers, banken, vastgoedfinanciers en verzekeringsmaatschappijen. Maar ook woningcorporaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, overheden en overheidsinstanties mag MVGM Vastgoedtaxaties tot haar klanten rekenen.

‘4-ogen principe’
Taxeren is en blijft mensenwerk. Om tunnelvisie, beïnvloeding door derden en onnauwkeurigheden te voorkomen, heeft MVGM Vastgoedtaxaties een aantal jaren geleden het zogenaamde ‘4-ogen principe’ ingevoerd. Dit betekent dat elke uitgevoerde taxatie ook door een collega-taxateur wordt beoordeeld. Op deze manier wordt een extra zekerheid ingebouwd en heeft u als opdrachtgever altijd een reële taxatie.

Kijk voor meer informatie op www.mvgmvastgoedtaxaties.nl.


eBrochure MVGM Vastgoedtaxaties

eBrochure MVGM Vastgoedtaxaties (English)

eBrochure MVGM Vastgoedtaxaties (Deutsch)

 

 

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png