Maak een afspraak

MVGM Transacties
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
2-11-2018

Maatschap Rischen & Nijhuis huurt kantoorruimte in de Boompjes 545 te Rotterdam

Lees meer
1-11-2018

Move-Up B.V. huurt ca. 80 m² bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 35 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

MVGM VvE Management

Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van bijvoorbeeld een (grond-gebonden) eengezinswoning of een villa. Het grote verschil is dat u bij een eengezinswoning, een villa e.d. het eigendomsrecht koopt en bij een appartement een appartementsrecht.

Dit houdt in dat u het exclusieve gebruiksrecht krijgt van een gedeelte van het gebouw (uw woning), het zogenaamde privé-gedeelte én dat u mede-eigenaar wordt van het gehele gebouw en daar medeverantwoordelijk voor bent. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud. Een appartementsrecht vertegenwoordigt dus juridisch een aandeel in het gemeenschappelijke bezit van het gebouw.

Alle eigenaren van deze appartementsrechten vormen samen een vereniging, beter bekend als de Vereniging van Eigenaars. Dit begrip wordt afgekort met de letters VvE. De oprichting van een VvE is bij wet geregeld. U wordt dus altijd, wanneer u een appartementsrecht koopt, van rechtswege lid van een VvE. Het doel van een VvE is in de wet als volgt omschreven: ‘Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren’.

Optimale begeleiding
Voor het goed besturen van een VvE is een goede verstandhouding tussen de eigenaren en het bestuur van belang. Optimaal beheer vraagt, naast een hechte samenwerking met u, om korte communicatielijnen. Daarom krijgt u bij ons te maken met één accountmanager, ondersteund door een technisch manager. De accountmanagers en technisch managers van MVGM VvE Management beschikken over specialistische kennis op het gebied van Verenigingen van Eigenaars en zullen u met raad en daad terzijde staan.

Evenwichtig beleid
Een evenwichtig beleid is voor alle leden van belang. Met behulp van een intensief samenwerkingsverband en uitgaande van gemeenschappelijke belangen, worden de gestelde doelen gerealiseerd. Onze accountmanager en technisch manager staan in nauw contact met uw voorzitter en commissieleden. Bij vragen en/of problemen hebben wij de capaciteit om slagvaardig oplossingen te bieden die innovatief en op marktkennis gebaseerd zijn. 

Betrouwbaar beheer
Aan de hand van een meerjaren prognose groot onderhoud en een inventarisatie van wensen van de eigenaren kan MVGM VvE Management voor de toekomst een beleid uitzetten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Door onze onafhankelijke positie bent u niet gebonden aan (service)bedrijven en bepaalt u zelf met welke partijen u zaken doet. Onze accountmanagers en technisch managers beschikken over jarenlange kennis en ervaring en kunnen u uiteraard ook op dit gebied begeleiden en adviseren.   

MVGM VvE Management kan veel voor u betekenen. Voor het gemak hebben we een aantal van onze diensten op een rij gezet:

- Administratief beheer;
- Financieel beheer;
- Technisch beheer;
- Servicedesk onderhoud (24-uur bereikbaar voor noodgevallen);
- Opstellen meerjaren onderhoudsprognose;
- Advisering omtrent het opstellen/wijzigen splitsingsakte;
- Advisering omtrent het opstellen/wijzigen huishoudelijk reglement;
- Projectmanagement.

Wilt u weten wat MVGM VvE Management voor uw Vereniging van Eigenaars kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een vestiging bij u in de buurt.


eBrochure MVGM VvE Management

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png