Maak een afspraak

MVGM Transacties
7-12-2017

Drogisterijketen DA huurt kantoorruimte in Amersfoort.

Lees meer
16-11-2017

Aqua Spark Operating B.V. huurt 250 m² kantoorruimte in Utrecht

Lees meer
12-11-2017

Toolstation NL B.V. huurt ca. 250 m² bedrijfsruimte aan de Snelliusweg 24 te Arnhem

Lees meer
10-11-2017

Usanmaz Advocatuur huurt deels Velperplein 19 in Arnhem

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

Kwaliteitsborging

NVM-lidmaatschap
De makelaars van MVGM zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM. Door het lidmaatschap van deze organisatie zijn de makelaars verplicht de algemene lidmaatschapsregels na te leven, deel te nemen aan periodieke toetsingen en te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
MVGM Bedrijfshuisvesting is een RICS Regulated Company. Daarnaast beschikken steeds meer makelaars binnen MVGM Bedrijfshuisvesting over een persoonlijke RICS accreditatie. RICS is de afkorting voor Royal Institution of Chartered Surveyors. De leden van RICS voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit.

RICS werd in 1868 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. In 1881 werd de RICS koninklijk erkend. RICS-leden zijn bekend als chartered surveyors en zijn herkenbaar aan het predikaat achter hun naam - FRICS (Fellow van de RICS) of MRICS (Member van de RICS).

Vandaag de dag is RICS een wereldwijde organisatie van vastgoedprofessionals met:

  • Het internationaal hoofdkwartier in Londen en kantoren in Brussel, Dubai, Hong Kong, New York en Sydney;
  • Ca. 91.000 RICS professionele leden in 146 landen;
  • Meer dan 64.000 RICS kandidaats- en studentleden;
  • 500 researchpapers en beleidsdocumenten betreffende de sector per jaar;
  • 160 specialismen, die in 21 vakgebieden georganiseerd zijn

Als haar belangrijkste rol ziet de RICS:

  • Regulering en promotie van de professie;
  • Handhaving van de hoogste normen op het gebied van opleiding en beroepsuitoefening;
  • Bescherming van klanten en consumenten door een strikte gedragscode;
  • Levering van onpartijdige adviezen, analyses en richtsnoeren.

Het Red Book van de RICS (RICS Appraisal and Valuation Standards) bevat verplichte regels, ‘best practice’ handleidingen en relevant commentaar waaraan alle RICS-leden zich dienen te houden bij taxaties. Het is voor het eerst gepubliceerd in 1980 en wordt continue bijgehouden. Veranderingen moeten worden goedgekeurd door de RICS Valuation Faculty Board.

VastgoedCert
Tevens zijn de makelaars van MVGM ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. De Stichting is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van makelaars en makelaars in onroerende zaken, verdeeld over de volgende Kamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. Gecertificeerden van de Kamer Wonen/MKB dragen de titel RMT en voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed is dat de titel RT.

Alle geregistreerden voldoen aan hoge opleidingseisen en dienen in het bezit te zijn van een theorie- alsmede een praktijkdiploma. Per kamer gelden verschillende certificatievoorwaarden. Gecertificeerden bij de Stichting VastgoedCert worden onafhankelijk getoetst door KEMA, waarmee zij aantoonbaar over de benodigde vaktechnische bekwaamheden beschikken.

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png