Maak een afspraak

MVGM Transacties
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
2-11-2018

Maatschap Rischen & Nijhuis huurt kantoorruimte in de Boompjes 545 te Rotterdam

Lees meer
1-11-2018

Move-Up B.V. huurt ca. 80 m² bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 35 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

Heronderhandelingen

Wij heronderhandelen voor u op basis van No Cure No Pay!
 
Afgelopen jaren is de berichtgeving in Nederland over de vastgoedmarkt vooral negatief geweest. De opname van kantoor-, winkel en bedrijfsruimte is tot een bijzonder laag niveau gedaald en het aanbod is gestegen.
 
U zult voor uw organisatie ook steeds kritischer naar de kosten en uitgaven kijken. Huisvestingslasten maken vaak een groot deel uit van de vaste lasten.
Voor de toekomst van uw organisatie zijn ook bezinning over ruimtegebruik in relatie tot ruimtebehoefte, de betaalde huurprijs en bijvoorbeeld servicekosten items die de revue zouden mogen passeren. Vergeet daarbij ook de looptijd van uw huidige huurcontract niet
 
Het steeds verder toenemende aanbod op de vastgoed markt biedt voor u als huurder kansen!
 
Graag bieden wij u aan geheel gratis en vrijblijvend een beoordeling te maken van uw huidige huursituatie, ruimtebehoefte en huurcontract. Dat betekent niet per definitie dat wij u zullen adviseren te verhuizen, hetgeen immers ook weer kosten met zich meebrengt. We beoordelen juist ook graag uw mogelijkheden van heronderhandelen op de huidige locatie tegen betere condities of lagere huisvestingskosten.
 
Wij werken bij heronderhandeling op basis van No Cure, No Pay. Wij begrijpen namelijk dat ons advies voor u waardevoller is als daar ook een resultaat tegenover staat en investeren graag in een goede relatie met u. Wij geloven erin u met onze dienstverlening echt van dienst te zijn en daarmee een brug te slaan: in economisch mindere tijden samen investeren om in de tijden waarin het straks goed gaat gezamenlijk weer nieuwe hoogten te kunnen bereiken.
 
Wij doen graag waar wij goed in zijn, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent! Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op!
1423_Button-BHV-zoekprofiel.png