Maak een afspraak

MVGM Transacties
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
2-11-2018

Maatschap Rischen & Nijhuis huurt kantoorruimte in de Boompjes 545 te Rotterdam

Lees meer
1-11-2018

Move-Up B.V. huurt ca. 80 m² bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 35 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

MVGM Match

MVGM Bedrijfshuisvesting is u van dienst daar waar u het u het nodig heeft; naast het full service model bieden wij u nu MVGM Match. MVGM Match geeft u de gelegenheid om uw vastgoedaanbod breed aan de markt kenbaar te maken en toch zelf de regie te houden over de contacten en onderhandelingen met mogelijk geïnteresseerde kandidaten. Uiteraard kunt u zich altijd waar gewenst laten ondersteunen door de professionele makelaar.

Vanuit ons nieuwe team Randstad met vele jaren ervaring en kennis van de couleur locale kunt u een gericht marktadvies over de afzet van uw bedrijfsonroerende zaken ontvangen. Indien het advies u past zorgt MVGM voor een juiste plaatsing met een volledig beeld van het aanbod op de diverse sites zodat u aanbod snel online gevonden wordt. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u de reacties op het aanbod rechtstreeks of verzorgt MVGM de bezichtigingen. In een volgend stadium verbinden wij de gegadigde met u op de manier die u het beste past.

Deze diensten bieden we aan voor een vast startbedrag en een bescheiden maandvergoeding. U bent verder geen courtage verschuldigd voor de transacties.

Als u verdere ondersteuning nodig heeft of even geen tijd om te onderhandelen, contracten op te maken en/of de oplevering te doen dan kunnen wij dit vanzelfsprekend ook leveren tegen scherpe tarieven. Gewoon op afroep!

Laat u verrassen door onze vernieuwende wijze van werken, bel ons op T 088- 432 432 0 of bekijk onze brochure.

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png