Maak een afspraak

MVGM Transacties
17-5-2018

Nick Brouwer Trading huurt 295 m² kantoorruimte en 2 parkeerplaatsen in Amersfoort

Lees meer
2-5-2018

Kantoren verkocht aan de Marketing 24 & 26 te Duiven

Lees meer
9-4-2018

Consumenten-Discounter B.V. huurt 170m² kantoorruimte in Utrecht

Lees meer
9-4-2018

Bart Boonstra huurt 160 m² kantoorruimte in Utrecht

Lees meer
Meer nieuws
235_Banner-De-Vastgoedregisseur.png
terug

MVGM Match

MVGM Bedrijfshuisvesting is u van dienst daar waar u het u het nodig heeft; naast het full service model bieden wij u nu MVGM Match. MVGM Match geeft u de gelegenheid om uw vastgoedaanbod breed aan de markt kenbaar te maken en toch zelf de regie te houden over de contacten en onderhandelingen met mogelijk geïnteresseerde kandidaten. Uiteraard kunt u zich altijd waar gewenst laten ondersteunen door de professionele makelaar.

Vanuit ons nieuwe team Randstad met vele jaren ervaring en kennis van de couleur locale kunt u een gericht marktadvies over de afzet van uw bedrijfsonroerende zaken ontvangen. Indien het advies u past zorgt MVGM voor een juiste plaatsing met een volledig beeld van het aanbod op de diverse sites zodat u aanbod snel online gevonden wordt. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u de reacties op het aanbod rechtstreeks of verzorgt MVGM de bezichtigingen. In een volgend stadium verbinden wij de gegadigde met u op de manier die u het beste past.

Deze diensten bieden we aan voor een vast startbedrag en een bescheiden maandvergoeding. U bent verder geen courtage verschuldigd voor de transacties.

Als u verdere ondersteuning nodig heeft of even geen tijd om te onderhandelen, contracten op te maken en/of de oplevering te doen dan kunnen wij dit vanzelfsprekend ook leveren tegen scherpe tarieven. Gewoon op afroep!

Laat u verrassen door onze vernieuwende wijze van werken, bel ons op T 088- 432 432 0 of bekijk onze brochure.

1423_Button-BHV-zoekprofiel.png