Maak een afspraak

MVGM Transacties
9-12-2018

For All IT Services huurt 472 m² kantoorruimte in Amersfoort

Lees meer
7-12-2018

IT Randsteden huurt 145 m² kantoorruimte in Amersfoort

Lees meer
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
275_Banner-De-Vastgoedregisseur3.png
terug

De heer J.C.N. van der Zwaan koopt ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte in Moordrecht.

26-7-2018

MOORDRECHT

82839_Moordrecht.jpg

De heer J.C.N. van der Zwaan heeft ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte gekocht in Moordrecht. Het representatieve bedrijfsgebouw is gelegen op uitstekende locatie, op het kwalitatief hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein “Gouwe Park”. Het bedrijfsgebouw met 9 parkeer-plaatsen is gelegen aan de Zuidbaan 521 te Moordrecht.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting. Koper werd bij deze transactie geadviseerd door Basis Bedrijfshuisvesting Gouda.

MVGM bestaat uit de bedrijfsonderdelen MVGM Vastgoedmanagement, MVGM Bedrijfshuisvesting en MVGM Vastgoedtaxaties. Met meer dan 500 medewerkers en vanuit 20 kantoren ondersteunt MVGM eigenaren van en investeerders in vastgoed in de breedte bij hun exploitatie- en huisvestingsvraagstukken.

MVGM Vastgoedmanagement werkt in opdracht van particuliere en institutionele beleggers zoals verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, bedrijven en overheidsinstellingen. MVGM heeft als grootste vastgoedbeheerder van Nederland 50.000 woningen, meer dan twee miljoen vierkante meter bedrijfsruimten en kantoren, een ruime anderhalf miljoen vierkante meter winkelruimte, 40.000 eenheden VvE en tal van andere projecten in beheer.

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden.

MVGM Vastgoedtaxaties verzorgt voor uiteenlopende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan taxaties van kantoren, winkels, bedrijfsruimten of bijzondere objecten, leeg of in gebruik. MVGM Vastgoedtaxaties werkt voor de meeste institutionele beleggers, de banken en financiers, voor woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, maar ook voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en overheidsinstanties.

|