meer informatie / bezichtiging Send-a-friend Brochure
|
MVGM Transacties
9-12-2018

For All IT Services huurt 472 m² kantoorruimte in Amersfoort

Lees meer
7-12-2018

IT Randsteden huurt 145 m² kantoorruimte in Amersfoort

Lees meer
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
Lekdijk 20
terug
Lekdijk 20 Schalkwijk
€ 1.590.000 k.k.
Beschikbaar PER DIRECT

Algemeen

OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE AAN DE LEKDIJK 20 SCHALKWIJK bieden wij momenteel te koop aan:


Twee vrijstaande BEDRIJFSGEBOUWEN (ca 605 m² en 389 m²) met Groot WOONHUIS (ca. 800 m²) en een KAP SCHUUR (ca. 208 m²) op een schitterende natuurplek op slechts enkele autominuten van Utrecht. Wie op zoek is naar rust, ruimte, natuur en privacy komt volledig aan zijn trekken op deze unieke locatie gelegen op een riant bemeten perceel.Het geheel ligt middenin de oude Hollandse waterlinie. Een lange oprijlaan leidt vanaf de dijk naar het complex. Het vrije uitzicht biedt afwisselend weilanden, een beschermd natuurgebied, stilteplekken, een boomgaard en aan de overkant vanaf de dijk het weidse panorama van de Lek met uiterwaarden. U kunt vanuit de woning genieten van grazende schapen, paarden en vogels. U heeft vanaf de privé terrassen een kilometerslange zichtlijn. Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst ca. 2,5 ha!!


INDELING

Bedrijfsgebouw I

Dit bedrijfsgebouw is het meest rechtse gebouw op het perceel, het gebouw is onlangs geheel gerenoveerd en v.v. nieuwe dakbedekking.

Het bedrijfsgebouw is ca. 605 m² groot en is verdeeld in diverse vertrekken.

Bedrijfsgebouw II

Dit bedrijfsgebouw wordt momenteel als hoofdgebouw gebruikt en is voorzien van diverse kantoorkamers, een vergaderkamer, pantry, toilet en laboratoriumruimte. De achterzijde van het gebouw wordt gebruikt als magazijn-/opslagruimte.

De huidige gebruiker wil de ruimte eventueel huren van de nieuwe eigenaar.


Woning

Ruime entree, hal. In de hal bevindt zich de toegang naar de diverse vertrekken, een toiletruimte, de garderobekast met de toegang naar de werkkamer. Tevens bevindt zich in de hal de trapopgang naar de verdiepingen.

De ruime woonkamer is voorzien van een houten vloer (gedeeltelijk) en onder andere een houtkachel, grote raampartijen met heerlijk uitzicht op de weilanden en een royale openkeuken, v.v. diverse apparatuur, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken, in de bijkeuken bevindt zich tevens de c.v. ketel opstelling.

Aan de rechterzijde van de woning is de badkamer v.v. o.a. een douche en ligbad. Tevens bevindt er zich een slaapkamer, een apart woongedeelte en een grote zaal op de begane grond. De zaalruimte is voorzien van een prachtige balken constructie en is geschikt voor diverse doeleinden.

Op de verdieping zijn 6 slaapkamers van verschillend formaat en zijn er 2 badkamers waarvan 1 badkamer is voorzien van een sauna.

Op de eerste verdieping is tevens een grote verblijfsruimte met een wenteltrap naar de begane grond.

Op de 2e verdieping is een slaapruimte en een vliering.


Kapschuur

Deze fraaie kapschuur is aan de linkerzijde (80 m²) voorzien van een deels open opslag gedeelte en aan de rechterzijde (128 m²) is een complete woning gerealiseerd. Vanuit de woning heeft u een fantastisch uitzicht over het natuurgebied. Op de begane grond is de sanitaire ruimte gelegen, op de 1e verdieping de woonkamer v.v. open keuken en op de 2e verdieping de slaapkamers.


Het geheel is gelegen in een oase van groen. Er zijn diverse stilte plekjes gecreëerd waar het heerlijk vertoeven is.

Dit bijzondere complex is absoluut een bezichtiging waard en is voor diverse doeleinden geschikt. Wij nodigen u van harte uit om het object een keer te bezichtigen.