meer informatie / bezichtiging Send-a-friend Brochure
|
MVGM Transacties
17-9-2018

Natec Sunergy BV huurt 3.939 m² bedrijfsruimte met 420 m² kantoorruimte aan de Graaf van Solmsweg 50T te ‘s-Hertogenbosc

Lees meer
12-9-2018

SKF verhuist naar Houten

Lees meer
12-9-2018

Jumper huurt 1.626 m² winkelruimte en 20 parkeerplaatsen in Amersfoort

Lees meer
26-7-2018

De heer J.C.N. van der Zwaan koopt ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte in Moordrecht.

Lees meer
Meer nieuws
Sint Pieterstraat 18
terug
Sint Pieterstraat 18 Maastricht
€ 18.000 per jaar
  • Gelegen in het historische Jekerkwartier
  • Zeer goed afgewerkte winkelruimte
  • Uitstekende locatie in het centrum

Algemeen

Algemeen:
Te huur aangeboden, gelegen in het historische Jekerkwartier, wordt een in zeer goede staat verkerende winkelruimte met een oppervlakte van ca. 72m2.

Locatie:
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in het statige, historische Jekerkwartier, op geringe loopafstand van het kernwinkelgebied van Maastricht. Zo is het Onze Lieve Vrouweplein gelegen op 2 minuten lopen (200 meter) en het Vrijthof op 400 meter. Daarnaast is een groene omgeving ook zeer dichtbij, met het stadspark op 100 meter afstand.
Het Jekerkwartier bestaat grotendeels uit 17e- en 18e-eeuwse huizen, vaak op middeleeuwse fundamenten. Het stratenplan is grotendeels middeleeuws. De wijk telt een groot aantal monumenten, zoals de Oude Minderbroederskerk (momenteel in gebruik als studiezaal van het Regionaal Historisch Centrum Limburg), Bonnefantenklooster, Faliezustersklooster, Nieuwenhofkapel, Pesthuys, Bisschopsmolen, Helpoort, Jekertoren en delen van de 1e en 2e stadsmuur.

Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen binnen de singels van Maastricht, op 2,5 km van de dichtstbijzijnde op- en afrit van de A2 richting Luik en Heerlen/Eindhoven. Het centraal station van Maastricht is gelegen op 1,5 km en de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich voor de deur.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 72 m².

Indeling: Het object is als volgt ingedeeld:
Het pand bestaat uit een winkelruimte (ca. 45m2), met een front van ca. 3 meter, gezamelijke ingang (ca. 5m2), keuken (ca. 18m2), toilet en opslagruimte (ca. 4m2)
Het pand heeft een gezamenlijke ingang (appartementen aan de achterzijde en op de verdieping), waarbij aan de achterzijde van de winkelruimte het toilet, keuken en patio worden gedeeld met het achtergelegen appartement.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt o.a. opgeleverd met:
• parketvloer;
• draaiwand incl. televisie;
• alarminstallatie (mogelijk zijn hier kosten aan verbonden);
• camerabewaking (mogelijk zijn hier kosten aan verbonden);
• luxe gezamenlijke keuken.

Welstandsklasse:
A1.

Frontbreedte:
3 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Centrumvoorzieningen, waarbij de bestemming mogelijkheden biedt voor zowel winkelruimte, publieke dienstverlening, kantoor met baliefunctie, cultuur en ontspanning met daaraan ondergeschikte horeca, maatschappelijke voorzieningen met daaraan ondergeschikte horeca, consumentverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid, galeries en ateliers. Met betrekking tot horeca dient altijd contact op te worden genomen met de gemeente Maastricht.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 18.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Verrekenbaar voorschot van € 195,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW.

Aanvaarding:
Direct.

Bijzonderheden:
Het achtergelegen appartement is per 1 oktober 2018 beschikbaar. Meer info via MVGM.