meer informatie / bezichtiging Send-a-friend Brochure
|
MVGM Transacties
17-9-2018

Natec Sunergy BV huurt 3.939 m² bedrijfsruimte met 420 m² kantoorruimte aan de Graaf van Solmsweg 50T te ‘s-Hertogenbosc

Lees meer
12-9-2018

SKF verhuist naar Houten

Lees meer
12-9-2018

Jumper huurt 1.626 m² winkelruimte en 20 parkeerplaatsen in Amersfoort

Lees meer
26-7-2018

De heer J.C.N. van der Zwaan koopt ca. 270m² bedrijfsruimte met ca. 120m² kantoorruimte in Moordrecht.

Lees meer
Meer nieuws
Hendrik van Viandenstraat 6
terug
Hendrik van Viandenstraat 6 Amersfoort
€ 1.375 per maand
  • Mooie lichte kantoorruimte
  • Ruime bestemmingsmogelijkheden

Algemeen

Te huur aangeboden op de begane grond, op steenworp afstand van de historische binnenstad, een charmante en lichte kantoor-/praktijkruimte van circa 85 m² met exclusief gebruik van de achtergelegen buitenruimte/tuin.

De Hendrik van Viandenstraat is een van de toegangswegen naar het historische hart van de stad en kent een combinatie van winkels, dienstverleners en woningen.

De locatie bevindt zich op een paar meter afstand van de Stadsring en op 1,2 km van het NS-station (14 minuten lopen). Met de bus bent u binnen enkele minuten bij het station.

In de directe omgeving, onder meer in de straat zelf, zijn voldoende parkeermogelijkheden (betaald).

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om de begane grond te gebruiken als kantoorruimte voor administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening, maar ook als winkelruimte of als huisvesting voor medische, sociale en culturele voorzieningen.

Het pand heeft een aantrekkelijk gevelaanzicht en kent de volgende indeling: een potentieel voor publiek toegankelijke ruimte van circa 50 m², verkeersruimte met toilet, aparte kleinere ruimte met mogelijkheid voor pantry alsmede een grote kantoor- of praktijkruimte aan de achterzijde met toegang tot de tuin. De ruimtes aan voor- en achterzijde zijn met elkaar verbonden door een dubbele glasdeur.

De gehele begane grond ademt een prettige, lichte sfeer.

Huurprijs € 1.375,- per maand, vrij van BTW.

Voorschot verbruik gas € 180,- per maand, verbruik water vast bedrag € 20,- per maand.

Aanvaarding per direct