meer informatie / bezichtiging Send-a-friend Brochure
|
MVGM Transacties
4-11-2018

Vakfotograaf huurt studioruimte aan de Poort van Midden Gelderland te Heteren

Lees meer
3-11-2018

DNA Notarissen koopt kantoorpand aan de Sweerts de Landasstraat 52 te Arnhem.

Lees meer
2-11-2018

Maatschap Rischen & Nijhuis huurt kantoorruimte in de Boompjes 545 te Rotterdam

Lees meer
1-11-2018

Move-Up B.V. huurt ca. 80 m² bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 35 te Arnhem.

Lees meer
Meer nieuws
Liendertseweg 112
terug
Liendertseweg 112 Amersfoort
€ 595.000 k.k.
Nieuw!
  • Maatschappelijke bestemming
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Algemeen

Vrijstaand kantoorverzamelgebouw met circa 730 m² commerciële ruimte verdeeld over begane grond en eerste verdieping alsmede drie kleine studiowoningen op de tweede verdieping.

Een gedeelte van de begane grond en van de eerste verdieping is verhuurd. De huurders zijn een kleine vereniging die alleen kantoor houdt op de locatie(verdieping voorzijde) en een huiswerkbegeleidingsinstituut (begane grond voorzijde). Door de verhuizing van het voorheen op dit adres gevestigde kinderdagverblijf is voor verhuur of voor eigen gebruik nog circa 195 m² op de begane grond en circa 285 m² op de eerste verdieping beschikbaar.

Van de drie woningen zijn er thans twee verhuurd en één (de grootste) beschikbaar voor verhuur. De drie studiowoningen beschikken alle over een ‘slaapzolder’ en een eigen dakterras.

De totale huuropbrengst (exclusief leegstand) bedraagt momenteel circa € 36.000,- op jaarbasis.

De beschikbare ruimtes op de begane grond en de verdieping zijn eventueel apart te verhuren c.q. te gebruiken met behoud van een zelfstandige entree.

De thans niet verhuurde ruimte op de begane grond beschikt over een eigen ingang, een dubbel toilet als ook een mindervalidentoilet, een douche, drie separate verblijfsruimtes, waarvan één grote met keukenvoorziening en een bergruimte met daglicht.

De niet verhuurde ruimte op de verdieping beschikt eveneens over een zelfstandige entree maar is tevens vanuit de entree van de begane grond toegankelijk. Voorts 5 toiletten, een kleine bergruimte, een grote verblijfsruimte alsmede zes afzonderlijke kamers, variërend in grootte. De verdieping is alleen per trap toegankelijk, het gebouw beschikt niet over een lift. De verdieping heeft een houten vloer.

Voor een indruk van de indeling wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.

Aan de achterzijde is een klein, omheind buitenterrein beschikbaar.

De wijk ‘Liendert’ bevindt zich net buiten het centrum van Amersfoort en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bushalte ligt op een afstand van circa 300 m.

Het gebouw heeft een gemengde bestemming, onder meer voor administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening, maar ook voor maatschappelijke voorzieningen zoals educatieve, medische en openbare dienstverlening, buurthuizen en wijkcentra. De verdiepingen hebben formeel een woonbestemming.

Het gebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, vanzelfsprekend onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten.

De genoemde metrages zijn afgeleid van de tekeningen. Er is geen meetcertificaat van het gebouw beschikbaar.

Perceelgrootte: 6 are en 25 ca.

Bouwjaar: 1977

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Energielabe:l F (wonen) en C (commercieel)